En son konular | » öğretmenlerimiz resimleri tarafından beyan Paz Eyl. 27, 2009 1:51 pm
» İDARİ KADRO tarafından beyan Paz Eyl. 27, 2009 1:47 pm
» imama yardım edin sevaba girin tarafından Admin Çarş. Mart 25, 2009 6:33 pm
» bilmeceler tarafından darkness Çarş. Mart 25, 2009 12:30 pm
» kötü haber verme yolu çok komixxxxx tarafından darkness C.tesi Ocak 24, 2009 8:56 pm
» ÖMER ÜNAL yağlı boya çalışmalarıdan örnekler tarafından darkness C.tesi Ocak 24, 2009 8:51 pm
» Hitman DVDRip.XviD.(2007) / Tr Altyazı tarafından Admin Ptsi Ara. 29, 2008 9:21 pm
» M.Ö. 10.000/10.000 B.C.(2008).R5.LiNE.XVID-BaLD/Altyazılı tarafından Admin Ptsi Ara. 29, 2008 9:08 pm
» Road Games (1981) DvdripXvid tarafından Admin Ptsi Ara. 29, 2008 9:00 pm
» Dalgıç ve Kelebek - The Diving Bell and the Butterfly 2008 DVDRip Tr Altyazı tarafından Admin Ptsi Ara. 29, 2008 8:50 pm
|
|
| dolmuş diyalogları2 çok çok komik | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
darkness
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : bingöl admin : Rep : puan ver : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> rep gücü : 2 Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: dolmuş diyalogları2 çok çok komik Cuma Ara. 05, 2008 8:28 pm | |
| yolcu - afedersiniz ısıklarda inebilir miyim ? sofor - ne o guzelim karanlıktan mı korkuyorsun ?
şöför : parasını vermeyen var mı? (aradan zaman gecer) şöför : ücreti uzatmayan var mı? (1 dk sonra) şöför : bir kişi ücretini vermedi. (1 dk sonra) şöför : parasını vermeyen uzatsın! (biraz sonra) şöför : parasını vermeyen arkadaş, uzat hadi (30 saniye sonra) şöför : m.na kodumun .bnesi, hayvan oğlu hayvan, şerefsiz ...... (zincirleme küfür tamlamaları).
- pardon bir maltepe uzatırmısın? - tabii, uzun mu kısa mı olsun?
yolcunun sigarası bitmiştir fakat minibüste olduğunu unutmaktadır yolcu- bir monte carlo lütfen şöför- abla bu bakırköye gider
-şöför bey şu müziğin sesini azcık kıssanız diyorum -hanım teyze kaç saattir direksiyon sallıyoruz şurda.bırakta azcık kafamızı bulalım.dünyaa tersine dönsee vazgeçmemm.. -müsait bi yerde inivereyim.
-bey ben onden verdim sen arkadan verme -eee oooo ayyyy
- şurdan iki kişi iletir misiniz? - ay hayır kendiniz uzatın, dokunmak istemiyorum ben o pis paralara. - ama? - hem ben denizli'den geliyorum orda hiç böyle birşey yok herkes kendi binerken veriyor. - üf tamam sus be
şoför müziğin sesini açar; -arkadakiler rahatsız oluyor galiba -rahatsız olan iner var mı inmek isteyen? -aman yok hadi çevreyolunda nerde bulucaz araba -otostop çek bak kaç tane araba bulursun hem para da kazanırsın -aaa delinin lafına bak. dolmuşta bir deli vardır ve; -"ben bişey demedim" diye lafa atlayıverir...
kadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur. içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer.
soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu. bayan: oturacak yer yok. soför: gel gel az ilerde ben incem!
istikamet kadıköy-pendik...kadıköyden dolmusa binilir,göztepede elemanın biri dolmusu durdurur,kapıyı acar..ve sorar.. x-kadıköy? şöför-yok besiktas..
yurdumun güzide illerinden biri olan adana'da yaşanmış bir olay.... bayan yolcu: zahmet olmazsa müsait bi yerde inebilir miyim? şoför: zahmedigin ..mına koyim abla, ne demek, buyur! by: ?!!!!?!!!!! | |
| | | Admin
Mesaj Sayısı : 607 Yaş : 32 Nerden : sorgun admin : Rep : puan ver : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> rep gücü : 1 Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: dolmuş diyalogları2 çok çok komik Cuma Ara. 05, 2008 8:44 pm | |
| la bunu yazanlarda pek sallamışa benziyor istanbul felan olsa hadi neyse ama adana gibi yerlerde yaşatmazlar böyle adamı | |
| | | darkness
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : bingöl admin : Rep : puan ver : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> rep gücü : 2 Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: dolmuş diyalogları2 çok çok komik Cuma Ara. 05, 2008 8:46 pm | |
| bencede ama maksat eğlence | |
| | | Admin
Mesaj Sayısı : 607 Yaş : 32 Nerden : sorgun admin : Rep : puan ver : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> rep gücü : 1 Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: dolmuş diyalogları2 çok çok komik Cuma Ara. 05, 2008 8:51 pm | |
| ewt öle ama sen bana bakma ben herşete eleştirisel yönden bakarım sözleciyim huyum bu | |
| | | darkness
| Konu: Geri: dolmuş diyalogları2 çok çok komik Cuma Ara. 05, 2008 8:58 pm | |
| bişe olmaz abi eleştiri kötü bişe değilki bence ii bişe | |
| | | | dolmuş diyalogları2 çok çok komik | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |